התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2001 | 10:27 | מאת: ענבל

שלום רציתי לשאול האם תוכל להפנות אותי לפסיכולוג התנהגותי המתמחה בטיפול בהתקפי חרדה? *יש לציין כי קיבלתי עיצה בעבר לפיה זהו סוג הטיפול המומלץ לסובלים מהתקפי חרדה. בתודה מראש ענבל

04/10/2001 | 19:44 | מאת: טלי וינברגר

ענבל שלום רב, פני אליי למייל, וכתבי לי: אזור מגורים, עדיפות למטפל/ת, טיפול פרטי/ציבורי וכל פרט נוסף שנראה לך מתאים. אני אשתדל לעזור במציאת מטפל/ת מתאים/מה. טלי פרידמן

05/10/2001 | 03:14 | מאת: דנה

שם יש גם עצות בנושא בחירת מטפלים , ותרופות ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שצוללים למים. . . בהצלחה! www.panic.uo.co.il

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית