אילו ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2001 | 22:27 | מאת: אילו ..

אילו היה לי פה אקדח, אילו היו לי פה כמה חבילות כדורים מרדימים לתמיד, אילו היה לי את האומץ.. כבר לא הייתי פה.. חבל שאין לי ... הייתי נפטרת מעצמי, לעולמי עולמים.

03/10/2001 | 23:12 | מאת: טלי וינברגר

אילו היית מוצאת מישהו לדבר איתו אילו יכלת קצת לכתוב את מה שמעיק כל כך אילו יכלת קצת לפרוק את הכאב המדמם אילו ... ולמה בעצם אילו? אנחנו כאן. תכתבי, תשתפי, תחלקי את הקושי והכאב. זה עשוי להקל. יותר מזה, כדאי שתמצאי טיפול, תמיכה, אהדה...זה חשוב מאד! טלי פרידמן

04/10/2001 | 08:14 | מאת: * * *

זה למעשה כל מה שרציתי לומר... :)

04/10/2001 | 12:24 | מאת: מישהיא

החיים - עם כל הרוע והקושי - הם מתנה מיוחדת, נפלאה וחד-פעמית חייך - הם כפרח קסום ונדיר ואל לך לגדוע אותם תמיד ישנו האור בקצה המנהרה אם יש חלום, ויש תקווה בחרי בחיים - לא במוות צאי אל הגן, הביטי בעצים הגבוהים, שאבי מהם עוצמה התבונני בים, הקשיבי לאדוות הגלים ותני לרוח הקלה לנשב על פנייך ותגלי את היופי הטמון בך חיי, ואל תמותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית