לכול הצעירים שכאן.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2001 | 21:20 | מאת: שירלי

רציתי לשאול האם חבר ראשון לכול הבחינות זה מאוחר לגיל 20?????? חברותיי ממזמן לא בתולות מגיל 16 18 אני מרגישה רע אם זה,לא שלא היה לי צאנסים פשוט אני מחכה לאהבה אמיתית בינתיים יש לי הרגשה רעה שפספסתי ושזה מאוחר לחבר ראשון בגיל 20????האם אני טועה??

03/10/2001 | 21:27 | מאת: =אור=

לדעתי לא...אני מעריץ אותך יותר קשה להתאפק ולחכות לאיש המתאים בזמן המתאים מאשר לא להתאפק אני מצדיע לך

03/10/2001 | 21:49 | מאת: טל

לא שירלי, זה בסדר גמור. גם החבר הראשון שלי היה בגיל 20, לפני כן אפילו לא יצאתי או התנשקתי עם אף-אחד... ותאמיני לי שהיה שווה לחכות לאהבה אמיתית... בהצלחה.

03/10/2001 | 22:01 | מאת: adi

שירלי, לכל אחד הזמן שלו. עדי

05/10/2001 | 16:38 | מאת: תואר שני

הכל עניין של מוכנות נפשית. אני מעריכה אותך על כך אין הרבה כמוך היום תאמיני לי. אומנםלי זה קרה בשירות בצבאי בגיל 19 כמעט, וזה גם כן מאוחר אבל אני שלמה עם מעשיי שבת שלום- ביי

03/10/2001 | 23:15 | מאת: טלי וינברגר

שירלי שלום רב, אינני חולקת בדעה שיש "גיל לאהבה" כי בעיני אין דבר כזה. כל אחד מתפתח בקצב שלו, מתבגר ומתגבש בדרכו שלו. חברותיך אינן את, ואת אינך כמותן. גיל עשרים הוא גיל צעיר, וכאמור, כל גיל יפה לאהבה. קחי את הזמן, אל תמהרי, וכשתיהי מוכנה, זה יגיע. כל טוב, טלי פרידמן

03/10/2001 | 23:46 | מאת: אנונימי

מצטרף בחום לכל התגובות. אנונימי

04/10/2001 | 01:16 | מאת: polly

אני מקווה שלא... כי יש לי חברות שעשו כבר הפלה... ואני... טוב, בוא לא נדבר עליי... אני בסה"כ ילדה.. לא. אני פשוט רוצה להישאר כזאת...

04/10/2001 | 23:18 | מאת: אנונימית

לא כדי להילחץ וקחי את הזמן שלך כל הבנות בגיל הטיפש עשרה מקיימות יחסים לא מאהבה אלא רק להראות שהו "אין" ולאחר מכן הן מטחרתות אז קחי את הזמן שלך אנונימית

05/10/2001 | 00:44 | מאת: מאי

שירלי, אין דבר כזה מאוחר מידי, כל אחד והזמן שלו, ואת היחידה שתקבעי לעצמך מתי הזמן שלך. את יכולה לשמוע אלף סיפורים על מי עשה מה ומתי, אבל אף פעם, אל תשווי את עצמך לאף אחד, ואל תתני לזמן לרדוף אחרייך. אל תשכחי שאת כבר בת 20, אבל גם שאת רק בת 20.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית