יעוץ פסיכולוגי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/10/2001 | 19:22 | מאת: "סתיו"

היי, כיצד אני יכולה לקבל ממך טלפון של איש מקצוע/ פסיכולוג מקצועי ועם ניסיון אבל במחיר סביר? מאחר ואינני רוצה לשתף קרובים (חברים /משפחה) בעצם רצוני לפנות לפסיכולוג- מהטעמים של דיסקרטיות אישית - אני ניזונה ממידע על שמות פסיכולוגים המתפרסמים עקב מתן ייעוץ פסיכולוגי במסגרת התקשורת. ברצוני לציין שהמניע העיקרי לפנייתי לפסיכולוג הוא בשל חוסר סיפוק ממערכת הנישואין (אני לוקחת בחשבון שיהיו עוד נושאים שארצה לדון בהם - במישור האישי ולא הזוגי - ולכן אני לא תוחמת זאת ליועץ נישואין) תודה מראש, "סתיו"

03/10/2001 | 20:20 | מאת: דר' עמי אבני

מזה מחיר סביר בעינייך עמי

04/10/2001 | 10:43 | מאת: "סתיו"

200-250 ש"ח אני מאמינה שעם המחיר אני אסתדר. אני באמת זקוקה לשוחח עם אדם מקצועי, אובייקטיבי. כוונתי למספר שיחות ולא לטיפול מתמשך, שיחפור את עברי ואת נבכי נשמתי . אני נמצאת היום בנקודה בה אני אני מעדיפה לשמוע איש מקצוע, לא כדי שיאשר את דעתי ואת הכיוון והדרך שכיום אני מתווה לעצמי אלא כדי שיהיה איש ביקורת אובייקטיבי לגבי התנהגותי בעבר (הלא רחוק) וכיום. אני מבקשת את המלצתך לאיש מקצוע רציני: 1. אין באמתחתי שם של איש רציני מלבד שמות של פסיכולוגים הידועים בשל מוערבותם בתקשורת. 2. הטיפול יקר ואין לי יותר מדי כסף פנוי לניסיונות 3. פאן החשיפה האישית לאדם שאינני מכירה אותו כלל 4. זמן באם אינך חושב שדרך המייל אינה הדרך הנכונה להעביר לי את הפרטים אודה לך אם ניתן לעשות זאת באמצעות הטלפון. בברכה, "סתיו"

04/10/2001 | 20:00 | מאת: green

סתיו שלום. הרשי נא לי, לא חשוב כמה זה יעלה, גייסי את מקורות המימון ולכי על זה. זה חשוב יותר מכל דבר אחר (כמעט) !! בהצלחה

05/10/2001 | 06:01 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, את מוזמנת לפנות למייל האישי שלי עם מעט מידע על הסטוריית הנישואין, ושאלות ספציפיות שהיית רוצה לברר. כמו כן צייני את מיקומך בארץ - ואשמח לסייע בהפנייה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית