קולות מוזרים בלילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2001 | 19:12 | מאת: חגית

כאשר אני מתכוננת לישון אני מתחילה לשמוע קולות משונים הלוחשים וצוחקים ומדברים בשפה לא מובנת אני מחילה לפחד דבר זה קורה לי כבר שבועיים אני לא יודעת מה לעשות פניתי לטיפולים פסיכיאטרים ועדיין לא אנו לשאלתי האם משהו עובר מצב דומה לזה ואם כן אז יש תשובה תודה מראש , חגית.

02/10/2001 | 19:22 | מאת: -----------------

האם את גרה לבד באזור מדברי ?? אם כן תנסי להרדם כשאור החדר דלוק. גם אם לא, שימי ספר תהילים וסכין מתחת לכרית לפני השינה. במקביל פני ליעוץ פסיכיאטרי. --------------------------------

02/10/2001 | 19:26 | מאת: חגית

אתה רוצה להרוג אותי?

03/10/2001 | 13:31 | מאת: דר' עמי אבני

חגית שלום האם עברת טראומה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית