למבוגרים בלבד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2001 | 19:05 | מאת: "אור

שתי נשים יושבות בפאב. אחת אומרת לשניה "את רואה את זה שיושב שם ומשחק אותה אדיש- תראי איך אני מדליקה אותו !" היא הולכת לבחור, פותחת את הכפתורים בחולצה ואומרת "סליחה מה השעה?" הבחור עונה לה "עשר ושש דקות". היא מורידה את החולצה והמכנסיים, נשארת בתחתונים וחזייה ושואלת שוב "סליחה מה השעה?" הבחור עונה לה "עשר ושבע דקות" הבחורה מתעצבנת, מתפשטת לגמרי ושואלת "ועכשיו מה השעה?" "עשר ושמונה דקות" עונה הבחור שכבר עצבני. "תגיד לי, לא עומד לך?" - צורחת האישה ביאוש. "השתגעת?", עונה לה הבחור- "זה סייקו".

02/10/2001 | 19:19 | מאת: שולה

חה חה חה ממש מצחיק מקרה זה קרה לך אתה כותב זאת מניסיון?

02/10/2001 | 19:22 | מאת: "אור

כן ראית אפילו שהתפשטת....לא עמד לי

02/10/2001 | 21:47 | מאת: ליהי

למה את יורדת עליו?? לא יזיק לנו קצת אווירה קלילה את יודעת.. ואין לך זכות להעליב פה אף אחד. בטח שלא את אור. (לא שהוא לא יודע להגן על עצמו יפה מאד....) :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית