תרופה לחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2000 | 18:10 | מאת: paty

האם שמעתם על תרופה בשם: ממורי פלוס קיד? זה סירופ הומאופטי מבית "חותם הטבע" טבעי לחלוטין ומיועד לילדים התווית הרפואית היא: לשיפור כושר הריכוז, הלמידה והחשיבה ולילדים עם עודף אנרגיות, קשיים בריכוז והפרעות קשב. אני התקשרתי לחברה וקיבלתי רושם שזה מוצר טוב ואמין, אך אני מעוניינת לברר עוד אודות מוצר זה

01/11/2000 | 20:59 | מאת: טלי וינברגר

פטי שלום רב, אין לי מושג לגבי התרופה. בברכה, טלי פרידמן

02/11/2000 | 23:22 | מאת: ד"ר אבי פלד

ק י ש ק וש - אין תכשיר שעושה את מה שההתוויה מציינת ריטאלין משפר ריכוז פגוע אצל הסובלים מתסמונת ADHD אבל לבריאים אין תכשיר שמשפר זיכרון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית