שאלה נורא חשובה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2001 | 14:18 | מאת: מה אומר ומה אדבר?

עברתי תאונת דרכים לפני יותר משנה (פגיעות ראש וכאלה), ומאז אני לא נרדם, ושום דבר לא כמו שהיה. הוזמנתי לאיזה יום אבחון בבי"ח למשוגעים(מה העניינים? מה אני צריך את זה?) ומה שאני חייב לדעת הוא אם קיים סיכוי שרשיון הנהיגה שלי ישלל בעקבות האבחון הטיפשי הזה? תודה מראש.

02/10/2001 | 14:51 | מאת: "אור

אני אשאל את סבתא שלי היום ואני יענה לך מה היא אמרה

02/10/2001 | 15:50 | מאת: אור יאבבון

לסבתא שלך יש גאלגלים תיפש חסר חיים

02/10/2001 | 17:22 | מאת: ממש לא חשוב

הביטחון האישי שלך לא חשוב יותר?

03/10/2001 | 13:34 | מאת: דר' עמי אבני

שלום האבחון נועד לסייע לך אתה יכול לפנות לבית לוינשטיין אם מפריעות לך הדעות הקדומות שלך על בתי חולים ל"משוגעים" לגבי שלילת רשיון - יתכן אין לי די ידע בהחלט מומלץ לנסות לטפול בעצמך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית