דיכאון קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2001 | 02:06 | מאת: פיטר

כואב לי התחת מה לעשות?

02/10/2001 | 02:13 | מאת: yael

שים קרח ותלחץ כל הלילה

02/10/2001 | 08:28 | מאת: רוית

מספיק עם השטויות. אם אתה רוצה לשאול שאלות כאלה זה לא המקום. זהו מדור רציני עם אנשי מקצוע. פשוט חבל . כנראה שיש לך עודף זמן, אז בעודף הזמן הזה אולי תלמד לעשות דברים קצת יותר מועילים מאשר לשאול שאלות "מהתחת" וסליחה על הביטי.

02/10/2001 | 18:11 | מאת: אברהם

לפיטר צר לי על התשובות הלא רציניות שקיבלת בפורום. אני באמת מבין את הדיכאון שעובר עליך. למעשה הדיכאון שלך הינו תוצאת לוואי של השכל שלך. אדם שמדבר שטויות ועקב כך איננו מקובל בחברה , לא פלא שהוא נכנס לדיכאון. לפעמים יש מצבים שאנשים בלי שכל פתאום לזמן קצר מקבלים הארה במוח ואז הם רק תופשים את השטויות שהם מדברים ועקב כך נכנסים לדיכאון. אני מציע לך להמתין לרגע הארה כזו במוח , וכשהיא תגיע (והיא לבטח תגיע) מייד שים קוביות קרח על הראש במטרה להקפיא את המצב החיובי במוח. אני יודע שזה לא קל. גם אני לצערי עברתי את זה וכיום אני מסתובב עם חיתול מלא קוביות קרח על הראש. בכ"ז עם כל אי הנוחיות זה עדיף כי לפחות הצלחתי לצאת מהדיכאון. אני מאחל לך הצלחה. נ.ב - אני גם מציע לך לצום ביום כיפור. נראה שאתה זקוק גם לטיפול מאלוהים. אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית