מועדים לשמחה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/10/2001 | 00:57 | מאת: טלי וינברגר

גולשים יקרים, נכנסתי לדקה רק כדי לאחל לכולם מועדים לשמחה. קצת מוזר להתחבר דווקא עכשיו לרגש השמחה, בשל כל האירועים המדיניים והעולמיים, אבל כמו בשיר הידוע "מוכרחים להיות שמח"... אז, אני מקווה שכולם הכינו קישוטים יפים לסוכה (ולא גנבו לשכנים), שאתם מצויידים בארבעת המינים, ושכבר אכלתם סעודת חג בתוך הסוכה.... מועדים לשמחה, ושיהיה לכולם רק טוב! טלי פרידמן

02/10/2001 | 00:58 | מאת: noname

את עסוקה או שאת יכולה להגיע מס' דקות לאיי סי קיו?

02/10/2001 | 03:28 | מאת: ליהי

הכל בסדר? קצת נעלמת לנו ביומיים האחרונים. זה חסר. מקווה שהכל בסדר אצלך. ליהי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית