למעונינים לעזור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2001 | 16:46 | מאת: דנית

שלום רציתי לבקש עזרה עצה או כול דרך בה אפשר לדעת איך יוצאים מהבעייה. אני בת 19 ויש לי בעיות חברה מיאז שאני זוכרת את עצמי המון זמן את רוב שעות הפנאי שלי אנ מבלה לבד בחדרי הסגור תמיד מרגישה בודדה לא רצויה ודחוייה בעייתי פוגעת בי בחיי היום יום הכוונת מונע מימני לדבר כשמתחשק לי מונע מימני להתנהג בצורה הכי טבעית= כי אני מפחדת כמו תמיד שפתאום כתוצאה מהתנהגותי יתנהגו אליי מגעיל ושונה וידחו אותי. לא יודעת מה בעייתי בהתנהגותי= לא נראה לי שיש לי בעייה אבל זה מה שהכי נראה לי שזה הבעייה שבגללה......... כיום אני נערה בת 19 נראת לא רע אך מכול הבחינות זה לא מעודד אותי כלל המראה מקווה להתיחסות תודה

01/10/2001 | 18:59 | מאת: אנונימי

לדנית שלום רב !!! הרבה צעירים בגילך סובלים מהתחושות שאת מתארת. בחלוף הזמן , באמצעות סיוע מקצועי או בכוחות עצמם יוצאים מהמעגל של רגשות הלא נעמים שאת מתארת ופורצים את מחסות הבדידות. אכן המראה אינו כה חשוב. חשוב כיצד את תופסת את עצמך. העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא לפנות לטיפול .- טיפול מתאים לקשיים שאת מתארת. לדעתי טיפול מוצלח יכול לסייע לך לעבור שינוי בדימוי העצמי ובדימוי החברתי. במסגרתו תוכלי לרכוש בטחון עצמי ומיומנוית תקשורת שיעזרו לך להתגבר על ביישנותך ,סגירותך. אני ממליץ לך להתיעץ עם טלי פרידמן, יעצת בפורום הזה. איש מקצוע ענק ונשמה טובה. אני משוכנע שהיא תדע להפנות אותך לאיש מקצוע המתאים. אנונימי ( מתנצל שאני בוחר לא להזדהות ) 1

02/10/2001 | 00:08 | מאת: שילה

ניסית לדבר עם מישהו על בעייתך אם תצטרכי עזרה פני לפסיכולוג הקרוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית