חג שמח לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2001 | 16:07 | מאת: noname

שיהיה לכולם חג סוכות שמח החג האהוב עליי... מי יתן ושום דבר לא יעיב לכם על החג הזה.

01/10/2001 | 16:31 | מאת: שרית

חג שמח "נונאיים" ! התגעגעתי לשוחח איתך ועם חברי הפורום

01/10/2001 | 16:45 | מאת: noname

קראתי את ההודעה שלך מאתמול בלילה.הייתי מאוד עייפה כשקראתי ולכן גם לא הייתי מאופסת כדי להגיב.ניסיתי להזכר אם חוויתי דבר דומה,אבל בשעה שכבר קראתי את ההודעה אתמול בלילה,ההסבר שלי לכל דבר היה "את עייפה"... גם אני פעם הרגשתי אפיסת כוחות וצניחה ארצה,שקיעה שאין בסופה חבטה אלא התמוטטות עדינה כזו והתמוססות...זה היה משהו שנבנה לאורך כל היום,באמת זה היה מחשיפה לאורך כל היום לנושא טראומטי שקשור למוות שליווה אותי אז,ושהגעתי הביתה והייתי עם עצמי,זה פשוט התפרץ החוצה והרגשתי שאני עומדת להתעלף. פשוט פתחתי את המחשב וכתבתי מייל לטלי.אח"כ שבדקתי את הטיוטה שנותרה לי (אחרי שהיא כבר הספיקה לענות) הסתבר לי שלא שמתי לב שאין פסיקים,אין נקודות,רק בלאגן בכתיבה ואולי בלאגן בחשיבה? אני לא יודעת אם היא זוכרת אבל גם היא התייחסה לזה כחרדה . אני לא אומר שהבנתי הכל. אבל יכולתי להעזר במייל של טלי וברעיונות שזרקה המטפלת שלי על מנת להבין מה זה,מדוע דוקא אז,מדוע דוקא התגובה הזו וכו'... בכל אופן,אתמול קראתי את ההודעה די ברפרוף,בסריקה.הייתי חצי רדומה ונכנסת לי לחלום.דוקא היו לך עיניים ואף ופה וכל מה שתארת שלא הרגשת.זה היה חלום מוזר.אני לא זוכרת כבר יותר מדי. אני יודעת שאת אוהבת יהודה פוליקר.אני לא יודעת לצטט שירים חדשים שלו.ודוקא שיר אחד של גלי עטרי נראה לי יותר מתאים לך עכשיו: "סוף העונה כל חלון מראה כבר את סוף העונה בלילות כאילו היא לא ישנה משהו עומד באוויר פרק נגמר כל הסימנים שהקיץ עבר יש לה הרגשה שהעצב מוכר שוב הגיע סתיו אל העיר ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו כל שנה בסתיו מחכות שכבר יפול כוכב כל שנה בסתיו מה יהיה עכשיו? כבר ממחר היא תהיה אחרת לבד זה מוזר היא אולי תבין שמדי מאוחר שום דבר חשוב לא קרה שוב עננים עוד מעט הגשם בינתיים שתיקה עוד מעט הקשת דממה ארוכה ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו כל שנה בסתיו מחכות שכבר יפול כוכב כל שנה בסתיו מה יהיה עכשיו מקווה שהכל בסדר איתך עכשיו, חג שמח אני.

02/10/2001 | 01:39 | מאת: אורה

חג שמייח לך אנג'ל יקירתי אני מחכה לחג הבא- חנוכה, חג האורות הוא האהוב עלי יצא לך לשבת היום בסוכה? לי לא לצערי אבל אני עם משפחתי וזה מה שחשוב מה שלומך? לא יצא לי לענות לאי-מייל שלך לדעתי אני צריכה לחזור להשתמש בהוטמייל לקשר עם חברים כי באי-מייל של העודה פשוט אין לי זמן לענות אני עושה עכשיו חודש בייביסיטר על לברדורית מקסימה ומאד נהנית אז חג שמייח כאמור

02/10/2001 | 13:51 | מאת: דנה

עם כל החג שמח הזה כבר יגמר החג לא חושבים?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית