עצוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2001 | 05:15 | מאת: עצוב**

אני אדם עצוב כי יש לי בעיה בחיים. אין לי יכולת רכיוז!! יש לי בעית רכוז וזה גורם לי לאבד את החיים שלי אני לא יכול לעבוד לא לשבת עם אנשים. פשוט אני כל הזמן חושב. לא תמיד על דברים שמדאגים אותי וכשאני יושב עם קבוצת אנשים פשוט אני לא קיים.אנשים מרחמים עלי אני לא יוכל להיות ברכוז.כל דברש אני עושה בלי רכוז בלי מחשבה וזה וזה כבר קיים כמה שנים מה הבעיה שלי אם יש למישהו או משהי מוסג? מה אני יכול לשלוט נסיתי לא הצלחתי

01/10/2001 | 14:14 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בעיות של קושי בריכוז או בקשב, אינן רק שלך. יש נסיון מצטבר טוב בסיוע. פנה לפסיכולוג שמתמחה בכך, ותן לעצמך סיכוי חדש. אם תרצה הפנייה, פנה אלי במייל האישי, בציון גיל, הסטוריה אישית קצרה, ומיקום בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית