ליטוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2001 | 01:37 | מאת: אנונימי

ליטוף ליטוף פירושו שמישהו מביט עליך בחיבה, מברך אותך לשלום מן החצר הסמוכה, מטלפו אליך רק לשם הנאה, כותב לך פתק, קורא לך בכיתה, כותב הערה אישית מתחת לציון שלך, נוקב בשמך, נוגע בכתפך, מספר למישהו אחר עליך ודואג לכך שתדע על קיום השיחה. ליטוף הוא כניסה למודעות הזולת. ליטוף הוא משהו שהילד שלנו מרגיש. רוב סוגי הליטוף מעניקים תחושה טובה. ליטוף מפיח מרץ, ושומר על רוח החיים שבאפנו. בשעת הלידה, לאחר המסע הארוך אל אור היום, ליטוף מבטיח לנו שהחיים בעולם החיצון יתנהלו כשורה. ליטוף העניק אז את החיים וגם עתה. לילה טוב אנונימי

01/10/2001 | 04:31 | מאת: ויוי

אין מילים מקסים ונכון , אתה באמת מקסים . ויוי

01/10/2001 | 20:20 | מאת: אנונימי

תודה אנונימי

02/10/2001 | 03:16 | מאת: ליהי

ההודעות שלך גם הן ליטוף. הלוואי וידעתי קצת יותר על האישיות שעומדת מאחוריי האנונימיות הזו.. סליחה על הסקרנות, ליהי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית