מטפלים הוגנים ולא הוגנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2000 | 09:14 | מאת: שאול

תאמינו למכון עופר שהיה מאוד הוגן לאמר בטלפון שהפסיכולוגיה מטפלת בייחסים הבין אישיים ולא פותרת את בעיית הסרוטונין אל תאמינו לד"ר בליטנר מרחוב הבנים 7 בני ברק שהוא פסיכולוג ולא רופא שטען שבאמצעות פסיכותרפיה הוא יכול להתגבר על הצורך בטיפול תרופתי

01/11/2000 | 21:05 | מאת: טלי וינברגר

שאול שלום רב, פורום זה אינו מיועד להשמצת מטפלים שלא סייעו לאנשים מסויימים!!!!! בברכה, טלי פרידמן

02/11/2000 | 00:43 | מאת: WQE

אלו הם הקריטריונים לבחירת רופא/מטפל טוב בכל התחומים. רופא טוב חייב להיות מסוגל ליצור יחסי אמון בינו לבין המטופל, להיות מומחה בתחומו, להיות אדם סימפטי ונעים ולהיות זמין- כלומר להיות באיזור המגורים שלך ועם שעות קבלה נוחות. זה נכון בכל תחומי הרפואה. חכם הוא אדם הלומד מטעויותיהם של אחרים- תלכו לטיפול עפ"י המלצות של מטופלים שהיו מרוצים מאותו רופא/מטפל. רופאים מומחים יש הרבה- רופאים טובים יש מעט. ואכן כאן זה לא המקום להשמיץ או להלל מטפל כזה או אחר.

02/11/2000 | 23:31 | מאת: ד"ר אבי פלד

כן קשה למצא בעל מיקצוע טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית