אם יש כאן מטופלים דרך מכבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2000 | 21:50 | מאת: עינת

שחושבים כמוני שהעלאה חדה כל כך של תעריפי הטיפול הפסיכולוגי באמצע הטיפול איננה הוגנת, אנא השאירו הודעה.

01/11/2000 | 16:04 | מאת: שאול

למיטב ידיעתי בין הטיפול הראשון לטיפול ה 15 המחיר הוא כ 85 שקלים ובין השיחה ה 16 לשיחה ה 30 המחיר הוא בין 115 ל 125 שקלים

01/11/2000 | 18:50 | מאת: עינת

כידוע לך פעמים רבות טיפולים אורכים יותר משלושים פגישות, והכעס שלי הוא לא על העדר השתתפות בפגישות הנוספות אלא על מעין הונאה בכל התהליך. כשהתחלתי את הטיפול לפני שלוש שנים המחיר המלא של פגישה (בלא השתתפות הקופה) היה 146 ש"ח. מאז עודכן התעריף, פחות או יותר על פי המדד, והגיע ל-170 ש"ח. כל זה הוגן. הכעס הוא על הקפצת הרף ל-250 ש"ח (שזהו פחות או יותר המחיר בשוק הפרטי, למעט בעיר ת"א), כאשר אני בעיצומו של הטיפול וניטלת ממני למעשה אפשרות הבחירה. על ההעלאה זאת יש לדעתי להילחם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית