לאחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 23:06 | מאת: נטעלי

היי התגעגעתי מה איתך? היום סיימתי לעבוד סופי יש לי עוד חודשיים לגיוס מלא זמן! מה אני יעשה בו איניני יודעת. מה שלומך אייך עבר הצום? אצלי בסדר גמור.......רק בדקה התשעים ל6 הרעב התחיל. זהו, יתחלתי לקבל דברים שמי שאני זו אני. אני בן אדם רגיל. אני חייבת לספר לך משהו בצאט מתאי?נתכתב? אוהבת.....

30/09/2001 | 00:02 | מאת: גלעד

מדוע בינתיים אתן לא משתמשות בדוא האלקטרוני? ואז תוכלו לכתוב יותר ולהתיחס באופן איש י

30/09/2001 | 01:54 | מאת: אחת

מבחינתי הצעתך בהחלט מתקבלת - ראה את תשובתי לנטעלי. על על פנים תודה! אחת

30/09/2001 | 01:48 | מאת: אחת

היי נטעלי! את יכולה לכתוב לי לאיי סי קיו - המספר שלי הוא: 68540410 ויש לי שם כינוי נורא מצחיק...(-: ואם אין לך איי סי קיו, את יכולה לכתוב לי למייל - העצה של גלעד (ראי את ההודעה הבאה) היא בהחלט במקומה! (את הכתובת שלי תראי בהודעה - את בטח יודעת את זה). לצערי אני לא תמיד יודעת מראש מתי אהיה כאן - אבל זה בדרך כלל בשעות הערב המאוחרות - מ-10:00 והלאה. את יכולה תמיד להשאיר הודעה ואני בודקת הודעות יום יום ועונה הכי מהר שרק אפשר! ובקשר לצום - אז אני אגיד לך את האמת - ובתקווה לא לפגוע באף אחד - אבל אני בעד דמוקרטיה - אני אדם חילוני לחלוטין ולכן אני לא צמה. ומחוץ לזה - אני שמחה שאת מתחילה לקבל את עצמך כמו שאת. זהו צעד עצום לעניות דעתי! קודם כל - אני לא חושבת שיש לך במה להתבייש. את אומרת שאת נראית טוב, וחוץ מזה יש לך מודעות עצמית מאוד גבוהה - את מכירה בקשיים שלך ובצורך שלך להתגבר עליהם, ולפחות בעיני - זוהי תכונה אדירה שלא כל אחד התברך בה. העולם שלנו שורץ אפסים שחושבים את עצמם פשוט לאלהים ולא מבינים איך אף אחד לא מתעלף מרוב הערצה כשרואה אותם...... ובקשר למה תעשי עד לגיוס - אז כמו שהצעתי לך, קחי איזה קורס קצר, חפשי איזה עבודה זמנית, וגם הקדישי זמן לבילויים - טפחי את הקשרים החברתיים שלך - זה יכול להיות תרגול מעולה גם לצבא וגם לחיי האזרחות שיבואו אחר-כך. אז בהצלחה ובהמון אהבה וכמו שהצעתי לך - תכתבי לי למייל או לאיי סי קיו - ואני מבטיחה לך תשובה הכי מהר שאפשר! ביי! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית