מכתב....ראשון ולא אחרון....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 20:58 | מאת: Jacki

את יודעת שאהבתי אותך פעם ואני אוהבת אותך עכשיו את בטח לא תוהה כמוני מה עובר לי בראש ואת בטח גם לא חושבת על זה שלפעמים זה ל-א "עובר". נראה לי שמה שמפחיד אותי הכי הרבה זה שיום אחד את פשוט תלכי למרות שאני יודעת שתיאורטית, את כבר הלכת. די נמאס לי לקום כל בוקר בתקווה שמשהו ישתנה. טוב לי ורע לי כאחד עם האופטימיות שנטבעה בך הייתי איתך בהרבה מצבים ולעולם לא הייתי משערת שתוכלי להגיד לי ש"יהיה טוב" או ש"אני צריכה לעבור את זה". את עכשיו במקום די אחר עכשיו שאת לא צריכה אותי כ"כ כי יש הרבה מסביבך שהוא הרבה יותר טוב אז אני די מבינה את הבחירה שלך. נראה לי שעכשיו, אחרי שזה נגמר, ואת כבר המשכת הלאה, אולי גם אני צריכה לנסות, אבל כבר ניסיתי, וזה עובד, ואני נופלת, שוב ממשיכה, ושוב נופלת. באיזה שהוא שלב זה כבר נורא כואב...

29/09/2001 | 21:06 | מאת: "אור

אני חושב יש לך מייל.....תבדקי אולי אני טועה!!!!

30/09/2001 | 14:53 | מאת: Jacki

חיחי אתה טועה.............. (?!) איך עבר עלייך יומך?

30/09/2001 | 00:07 | מאת: ויוי

" עד שזה כבר לא כואב וממשיכים הלאה "והלאה כל אחד לעצמו חי קם נופל , בואי ניתרכז בקם רץ מצליח . אההה,,,, ג'קי יקירתי . גם את תצליחי ויבוא תורך !

30/09/2001 | 09:44 | מאת: אביב

ג'קי, אני חושבת שאנג'ל כתבה את זה הכי יפה אתמול בלילה, כל אחד והדרך שלו, חבל לנסות להיות מישהי אחרת, או ללכת בדרכים שאחרת הלכה בהם והצליחה, צריך לנסות ולהשתדל למצוא את הדרך הייחודית שלך. אחת רואה את ההצלחה בלבן ואת הכשלון בשחור, והשניה רואה את ההצלחה כהתמודדות יום יומית, עליות ונפילות וזאת גם הצלחה, כי כל יום שבו את מרגישה טוב יותר, או שבו נאמר לך משפט כמו "מזמן לא ראיתי אותך צוחקת ככה.. " הוא יום של הצלחה. קבלי את התמיכה והאהבה המוצעים לך, גם ממי שההצלחה שלה שונה משלך, תאחזי בדברים, במשפטים של "יהיה טוב", תידבקי באופטימיות, ויחד עם זאת תמצאי את עצמך ואת הדרך שלך. והכאב הנורא, לצערי חלק בלתי נמנע מכל התהליך, הלוואי והיה נחסך ממך, ממני ומכל מי שמנסה, אבל הוא כאן, וצריך יחד איתו ללכת הלאה, ואולי עם הזמן הוא יתפוגג ויתמוסס וישאיר יותר מרווח נשימה. אביב.

01/10/2001 | 01:02 | מאת: ויוי

מילים כדורבנות ,,,,,אוהבת לקרא אותך ! כמו אז , אביב היקרה , פרשת ידיים ושיתפת אחרים לצרה , הכל מ ניסיונך , לכל הנפשות והנשמות שלפעמים האחיזה נישמטת מהם , ומי אם לא אנו , שכרגע טיפסנו ועלינו חזרה ,וידנו עדיין זבות דם וכאבים מהטיפוס , מושיטות ידים אלה , לחברינו האהובים , אם הושטת יד סימן , שאת ההיתמודדות שלך עברת היום בהצלחה ! ואפילו שזה באותו מקום קשה עדיין , יש היום בכוחך להושיט עזרה . כך ניראת לי , הדרך מן החושך לאור , ושמחה על כל צעד ושעל שלך אוהבת ויוי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית