אפשר.?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 20:06 | מאת: בר

?

29/09/2001 | 20:07 | מאת: בר

בחור צעיר 24 באישה בוגרת 35-45 בחור צעיר 24 מאזור המרכז נראה טוב מאוד, לקשר דיסקרטי ולא מחייב עם אישה בוגרת 35-45 ניתן לחזור למייל [email protected] ביי

29/09/2001 | 20:42 | מאת: אנונימי

בר יקר ! מצא לך פורום אחר. לא שאסור אבל אנשים כאן משדרים על תדר אחר. ראה הוזהרת ואם תציק לנשים או תעליב אחד מחברי הפורום אטפל בך אישית. טיסה נעימה וקח את הפורנוגרפיה שלך עמך. שמעת ? קישתה !!! אנונימי לא רופא- לא מטפחל- לא מומחה- לא פסיכולוג . ----- מתעצבן מאוד מאוד מחוליגנים.

30/09/2001 | 19:00 | מאת: סאשה

למה האלימות הזאת? ומאיפה כל הכעס הזה? אתה בטוח שאתה רוצה להיות השוטר הטוב של העולם? אפשר להסביר יפה שזה לא הפורום המתאים. אבל למה האגרסיביות ?

30/09/2001 | 19:34 | מאת: אנונימי

צודק \צודקת אני מסתייג מהתגובה שלי שהיתה רגשית ומהמותן . כשכתבתי את הדברים היתי בסערת רגשות היות הכעיסה אותי המחשבה שמישהו מנצל את הבמה ל סיפוק צרכים שלא בהתאם לתפיסת עולם שלי. לצערי לאחר ששלחתי את ההודעה לא יכולתי למחוק אותה ( לא יודע כיצד לעשות זאת) וקיוויתי שמנהל הפורום יעשה זו בשל הסוגנון הבוטה באותו רגע חשבתי על נשים בפורום שיכלו להיפגע מבר. אבל באמת באמת, זו לא הדרך. צר לי, לפעמים אני מגיב רגשית כשאני חש שפוגעים או עלולים לפגוע באנשים יקרים. זהו ובאמת גם אני מסתייג מאגרסיביות בפורום. מקווה שהבהרתי את עצמי אנונימי

30/09/2001 | 19:34 | מאת: "אור

סאשה אם היית מדבר ככה ברוסיה אז עכשו היה קופא לך התחת בסיביר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית