הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 18:02 | מאת: רן

כיצד ניתן לדעת אם הרקע להפרעה הוא אורגני או רגשי?

29/09/2001 | 18:35 | מאת: אנונימי-לא מומחה ,לא מטפל,

באמצעות ביצוע מבחנים פסיכולוגיים אצל פסיכולוג קליני מומחה ו\או פסיכולוג חינוכי (המוסמך לעריכת ממבחנים כאלה ) תוכל לקבל מענה לשאלתך. תוצאות המבחנים יכולות להצביע על כיוון ההפרעה -האם ביטוי היכולות מונמכות בשל סיבות אוגניות או אפקטיביות . כמו כן, תוכל לפנות ל "ניצן ". אגודה העוסקת באבחון ליקויי למידהתחום המשיק ורלוונטי לשאלתך. בברכה מאנונימי לא רופא-לא פסיכולוג-לא מטפל-לא מומחה

29/09/2001 | 20:52 | מאת: "אור

אז מי אתה?? האינסטלטור!!!

30/09/2001 | 06:43 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, יש אבחונים לעניין. פסיכולוגים שמתמחים בכך, וגם מאבחנים מוסמכים של ניצן - מיועדים לסייע בעניין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

03/02/2002 | 22:39 | מאת: לירון יוספי

אני בת 17 קשה לי להתרכז בבה"ס כועסים אלי אני לא יודעת מה לעשות אתה מרגיש שבכול מקום כועסים עליך

01/10/2001 | 02:26 | מאת: דר' עמי אבני

רן שלום פונים לאבחון בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית