לליהי המחודה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 13:44 | מאת: אנונימי

רק לומר לך שאני מאחל לך כל טוב. את מצטיירת בעיני כבחורה לעניין ונבונה ואמיצה ההולכת עד הסוף עם האמת הפנימית שלה. אל תתיאשי אני משוכנע שבשלב כלשהו העניינים יסתדרו. בגילך הכל פתוח והאופקים רחבים. קבלי נא את תמיכתי ואת אהבת אנשי הפורום. שיהיה לך שבוע נהדר מלא תחושות נעימות . הזהות שלי אינה רלוונטית. דעי לך שיופיך הפמיני חוצה את המדיום הוירטואלי ומגיע לליבותיהם של אנשים אחרים. תחילת שנה טובה ושיתגשמו כל חלומותיך. האיחולים שלי נשמעים קיצ'יים אך הינם כנים ואמיתיים. בהצלחה אנונימי

29/09/2001 | 13:52 | מאת: אנונימי

חמודה ,כמובן חמודה ולא מחודה. אנונימי

29/09/2001 | 14:18 | מאת: ליהי

אינני יודעת מי אתה או במה זכיתי שקיבלתי צרור מילים מופלאות מרגשות ועוזרות כל כך!! תודה לך מי שלא תהיה, ריגשת אותי מאד וגרמת ללב שלי לחייך אחרי כל כך הרבה ימים של עצב. כולי מרוגשת ולא מוצאת את המילים הנכונות להגיב... תודה לך באשר אתה! ליהי :)))

29/09/2001 | 14:50 | מאת: אנונימי

... ומספר מילים נוספות לפני שחוזר לעבודה. אני מאושר באם עזרתי לך ולו במעט . את לא לבד. את וכולנו, בעצם, מוקפים באנשים יפים וטובים, לא תמיד קל לגלות אותם כשאנחנו מדוכדכים . אבל הם שם, והם כאן ממש לידך. במשך הזמן תגלי אותם. אני משוכנע. יש לי המון דברים נוספים לומר לך אך לא אבלבל אותך. כל פעם שתירצי עזרה רק תגידי ואהיה לרשותך. אנונימי

29/09/2001 | 16:42 | מאת: ."אור

מצטרף ומסכים!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית