סדנאות לשיפור מיומניות חיזור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 13:40 | מאת: חסר הניסיון

שלום רציתי לשאול אם מישהו מכיר סדנאות לשיפור יכולת החיזור הבטיחון ועצמי ודרך ההתחלה עם בנות המין היפה אשמח לשמוע פרטים אני כבר די מבוגר(26) ואין לי נסיון בזה בכלל

29/09/2001 | 13:59 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, מדי כחודש אני מעביר מפגש סדנאי שכזה. בשנה האחרונה זה היה בשישי בלילה, בפרדס חנה. יש לי כוונות לחדש את מה שהיה בעבר באזור ת"א, וזה יהיה בעוד כחודשיים. פנה למייל האישי עם מס' טלפון - ואעדכן אותך מדי פעם. כלללית, מפגש כזה יכול להעשיר ברעיונות, להאיר תובנות, וכו' - אבל לא לשמש כתחליף להוועצות אישית למי שצריך לבדוק תשתיות כמו: הביטחון העצמי, הזהות המינית, העמדות השליליות או ההסטוריה הבעייתית בתחום המיניות - וכו'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית