איך לשכוח?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 13:37 | מאת: Querida

שלום, רציתי להתייעץ עם הפורום הנכבד איך אפשר לשכוח מישהו שאהבנו ועדיין אוהבים אך אי אפשר להשיג אותו? כבר ניסיתי הכל.... הכל.... אך אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש... בכל מקום שאני נמצאת..הכל מזכיר אותו..מוסיקה...מילים...סרטים...כל הדברים היפים והפשוטים לא גורמים לי מנוחה. אנא עזרתכם.. תודה

29/09/2001 | 14:06 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, אהבה יפה היא הרי דבר כל כך נדיר, ואם זה קרה לך - את מאד מיוחדת, וזכית במשהו ייחודי. כדאי שתדעי להעריך, ולהפיק מכך את הנקודות החיוביות והמשמחות עבורך, ולא המעציבות. ובאשר למה שיהיה הלאה: קחי את החוויה החיובית הזו שקרתה לך כקנה מידה. כל מה שיהיה הלאה, צריך להיות לא פחות טוב. חיפש מתיש מחכה לך, אבל זה כמו להיות מליונר: התהליך עד למליון הראשון קשה ומתיש. לאחר מכן הדברים כבר מסתדרים, כי הרי את/ה בעל/ת נסיון. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית