"...הרבה זמן לא ראיתי אותך מחייכת ככה..."

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 09:13 | מאת: Jacki

אתם בטח מתארים לעצמכם מה משפט כזה יכול לעשות לי... או לבנאדם אחר...בכלל.... אז זה אמנם היה לפני יומיים, אבל נזכרתי בזה פתאום, כש"חזרתי". מבחינת החברים זה בעצם באמת ככה, ג'קי(חבל שאין לי אומץ להשתמש בשמי האמיתי), נעלמה לחצי שנה, חזרה בנאדם אחר, אז היא עדיין לא אוכלת ליד אנשים, עדיין לא מדברת על מה שקרה, עדיין מסתורית ולא מספרת לאן נעלמה, ועדיין החיוך - לא אותו חיוך. אז מה? היא חזרה, היא מדברת עם אנשים שלא דיברה איתם במשך המון זמן, היא השלימה עם אנשים שנטרה להם טינה במשך שנים (אני יודעת לעשות את זה טוב...) אז אני הולכת, וצוחקת (כן כן, צ-ו-ח-ק-ת, הפתעה אני יודעת), ואז הוא אומר: "....הרבה זמן לא ראיתי אותך צוחקת ככה, מחייכת והכל..." אז תחשבו מה יכול לעבור בי עכשיו כשאני נזכרת ומה עבר בי כשהוא אמר את זה...

29/09/2001 | 09:58 | מאת: ."אור

את לא יודעת מה זה עושה לי כשאת מחייכת יש לך תגובה שם....הפעם בלי קישור

29/09/2001 | 11:59 | מאת: ויוי

החיוך שלך כניראה שווה המון , כוון ששמו לב אליו ,,,, החיוך מאיר את האדם ואת הסובבים אותו , ובזה כוחו, הירגשת ,,,,פרץ רגשות וזרמים שיוצאים ממך בחיוך , והוא שם לב לזה וחוה יחד אתך אותו . נהדר! שיהיה לך יום יפה יקירתי ושהעולם יחייך אלייך תמיד כדי שאת תחזירי לו בחזרה חיוכים ענקים ומאירי נשמה . שלך אוהבת ויוי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית