מטפלים חמדנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2000 | 16:57 | מאת: שאול

האם אפשר למסור דרך האתר שמות של מטפלים שהכסף מעוור את עיניהם ?

31/10/2000 | 17:13 | מאת: ד"ר אבי פלד

כל עוד לא מדובר בהוצאת לשון הרע או הוצאת דיבה (סיכון בתביעה מישפטית) אני מניח שכן - זאת מדינה דמוקראטית

01/11/2000 | 21:33 | מאת: טלי וינברגר

לא!!! הפורום אינו פתוח להשמצת מטפלים. החויה של מטופל אחד לגבי מטפל מסויים, אינה זהה לחויה של מטופל אחר של אותו מטפל. אכזבותיך ממטפלים שונים, אינם מעידים על איכות ורמת המטפל. כל אדם ייבחן את המטפל מנקודת מבטו בלבד. בברכה, טלי פרידמן

02/11/2000 | 23:53 | מאת: ד"ר אבי פלד

אני מסכים במקרה שמדובר בחוויה טיפולית אבל פה שאול מדבר על חמדנות מבחינת כסף הוא מאשים, עם הבנתי נכון, את הנטיה לדרישת מחירים מוגזמים מבחינה חוקית הוא מסתכן בתביעה של הוצאת דיבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית