טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/09/2001 | 03:20 | מאת: noname

החזרתי תגובה אני.

29/09/2001 | 08:04 | מאת: אביב

היי noname, אני לא יודעת אם מותר לי, ואם עוד יש לי הזכות, ואני יודעת שאת בדרך כלל לא אוהבת לענות, אבל רק רציתי לשאול מה שלומך, הבוקר ובכלל ? שתיהיה לך שבת רגועה ושקטה.. אביב.

29/09/2001 | 08:34 | מאת: noname

תזמון מדוייק זכות לומר לי בוקר טוב? מי אני,הרמטכ"ל? בואי נהיה רציניים,אביב אני לא שופטת אנשים לפי כוחם,ולא לפי שכלם,ולא ע"פ מה שיש להם למסור לך ברגע זה. ובטח שאני לא שופטת אנשים ע"פ האם הם מעדו בהשגת מטרה,וגם אם הם נכשלו.אבל זה לא מצבך אביב.לא נכשלת.מעדת.קורה. לא וויתרת עדיין-לא נכשלת אני אתמול לא שמרתי לעצמי את הזכות להכנס להודעותייך ולהגיב עליהן.נראה כאילו הן נכתבו מכאב,ברגע של התחברות אל העולם הפרטי וזה היה שמור רק לך. אני רק מקווה שאת מרגישה טוב יותר. ואם זה מעודד אותך,יש בך עדיין מה לתת.לא דבר שאת יכולה למסור לאנשים כרגע.זה הם שצריכים לדעת לחפש.התבונה נשארת.קראתי אתמול את הודעותייך ועדיין היה שם ממה ללמוד,הרבה מעבר למילים היפות והמעודדות שאין בכוחך לשים יותר. מקווה בשבילך שאנשים ישכילו לראות זאת. בקשר אליי,נכון אני לא אוהבת לענות,נוטה להתחמק.אני בסדר גמור.עברה עליי תקופה מאוד לא קלה.בנוסף אליה,גם התרחשו בחיי אירועים שהלחיצו,פגעו ומשכו אחורה. אבל האהבה העקבית טשטשה,גם הזמן קצת מקהה תחושות וכרגע אני די בסדר. יש שעות קשות יותר,רגועות יותר,מבולבלות יותר.ככה זה... אגב,למען הכנות וחוסר הרצון להטעות.עדיין לא ממש החלמתי,וזה כנראה יקח עוד המון זמן.סתם אוטומט.בימים הנורמלים שלי אני משתדלת להרגיש שאין לי הפרעת אכילה,כך שבאה הנפילה אני מעבירה אותה הלאה וזהו. לא תמיד יש מה לעשות עם זה.זה בדרך כלל קורה סתם,בלי שליטה,בלי כוונה.הרע חוצה גבולות ואוטומטית זה מופעל. אני מתכוונת לבולמיה.האנורקסיה כבר די מאחורי.אני לא יכולה למחוק אותה לגמרי,אבל ב-90 אחוז מהזמן אין לי רצון להיות בתת משקל,ממש לא. שאלת שאלות קצרות,ואני מרגישה שקצת הארכתי בדברים.פשוט אין לי תשובות חד משמעיות לדברים ששאלת.אני מקווה שאת מבינה. איך את מרגישה הבוקר? תמיד יכולה לכתוב לי, אני.

29/09/2001 | 20:04 | מאת: noname

היי טלי. תודה על המיילים ששלחת לי בסופהשבוע. שיהיה לך שבוע נעים.

29/09/2001 | 22:54 | מאת: טלי וינברגר

גם לך, שבוע טוב. טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית