טינטון - טיפול פסיכאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/09/2001 | 18:02 | מאת: יוסי א

לא הבנתי מ תשובתו של ד,"ר אבני מה הקשר בין טיפול פסיכיאטרי לבין ציפצופ ים באוזנים. אני לא ישן בלילות מלא חרדה פחדים מפחד לעצום את עני ם מלחשוב מה יכוך לקרות לי מבלי שירגישו שאני נמצא במצוקה כל שהיא.

29/09/2001 | 05:03 | מאת: עפרה

יוסי יכול להיות שיש לך שתי בעיות שונות. 1. חרדה נפשית. מתאימה לטיפול פסיכיאטרי. 2. טינטון פיזיולוגי. אני מכירה שני אנשים שהיה להם טינטון והרופא אמר להם ללכת לפיסיכיאטר. הם קיבלו מדיאטנית תוסף של מגנזיום ומאז הבעיה חלפה כלא הייתה.

29/09/2001 | 08:43 | מאת: דר' עמי אבני

יוסי שלום בהמשך לעפרה - השאלה היא האם יש לך 2 בעיות טינטון + חרדה ו/או דכאון או האם יש קשר ביניהם במקרה ויש קשר ביניהם יתכן וטפול באחד יסייע לשני הצעתי : 1. פנה לחוות דעת רופא א.א.ג. ומה הצעתו \ 2. פנה לפסיכאטר - שמע את דעתו \ ומזוית פסיכיאטרית יתכן וטפול נוגד דכאון יעלים או לפחות יקטין מאד את הטנטון \ (בלי להזניח את הצד הגופני בו אם קיים ) אני פנוי להבהרה נוספת אם תרצה בבהצלחה עמי

29/09/2001 | 10:02 | מאת: עפרה

מניסיונם של שני הסובלים מטינטון שאני מכירה, רופאי אף אוזן גרון לא מודעים כלל לאפשרות שהבעיה יכולה לנבוע מחסר פשוט במגנזיום (יסוד חשוב למערכת העצבים). הם רק ירמזו ש"משהו לא בסדר אצלו בראש" וישלחו לפסיכיאטר. אני מציעה בכל מקרה לפנות גם לתזונאי, או, פשוט, לקנות בסופרפארם תוסף של מגנזיום. עפרה

01/10/2001 | 00:22 | מאת: יוסי א

לד"ר אבני .מעולם לא סבלתי מדיכאון .אולם מאז שהטינטון ה חמיר בחודשים האחרונים לא ישנתי בלילה זה גרם לי להיתפרצויות זעם .מתח .ניתוק מחיי חברה .וככול שאני במצב זה הטינטון מיתגבר .ונהיה מעגל קסמים .מצב זה הביא אותי להיות כול היום .עגום.עצוב.דאגה מעתיד גרוע יותר ומיכאן הדרך היתה להיכנס לדיכאון .פחדים וחרדה. רופא א.א.ג הפנה אותי לטיפול פסיכיאטרי השאלה האים בספרות הרפואית יש קשר בין הדברים .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית