לטלי פרידמן-מבקשת המלצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/09/2001 | 06:43 | מאת: דודה דואגת

טלי שלום! האם תוכלי להמליץ על מישהוא שמטפל בהפרעות אכילה, פסיכולוג או עובד-סוציאלי או מרפאה להפרעות אכילה, באזור טבריה או הסביבה? הפניה היא עבור נערה בת 17, שירדה לאחרונה בצורה מאד משמעותית במשקל, עוסקת בספורט בצורה מאד אינטנסיבית ועושה דיאטה מאד חריפה. תודה רבה מראש, ושתהיה לך שנה טובה.

26/09/2001 | 08:59 | מאת: adi

דודה, בתל-השומר יש מרכז להפרעות אכילה. נסו שם!!!!!!!!!!!!! עדי

26/09/2001 | 11:55 | מאת: טלי וינברגר

לדודה המודאגת, מיד אחרי יום הכיפורים אני מבטיחה לברר. אינני מכירה את אזור טבריה (מבחינת מטפלים), אך אני אנסה לברר עם מטפלים אחרים מהאזור. בכל מקרה אתם יכולים לפנות לארגון "אביב". זהו ארגון של הורים שיש להם ילדים עם הפרעות אכילה. הארגון מקיים קבוצות תמיכה להורים וגם מספק מידע רב על מרכזי טיפול, מטפלים, שיטות טיפול ועוד. לארגון יש אתר באינטרנט (תחפשי במנועי החיפוש הרגילים), ואפשר למצוא את מספר הטלפון שלו דרך המרכז לעזרה עצמית ברח' המלך ג'ורג' בת"א. גמר חתימה טובה, טלי פרידמן

28/09/2001 | 07:53 | מאת: דודה דואגת

אני באמת אנסה. אני גם אחכה לתשובתך לגבי מטפל באזור טבריה והסביבה. תודה רבה וגמר חתימה טובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית