E X I T

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2001 | 18:04 | מאת: Jacki

למה להוציא 18 אלף שקל על משהו שלא שווה אגורה...??? כ"כ הרבה זמן שמתבזבז על דבר שאולי שווה ירייה חסל סדר האיכפתיות הזו האנרגיות שהם מוציאים בסוף ישתכרו בכ"כ הרבה אכזבות ושאיפות לא ממומשות אם רק היה פקק תנועה באותו יום אם רק היא הייתה טסה לחו"ל אם רק היו מחזירים אותי הביתה... שום דבר לא היה מתחיל..... כי אנלא יודעת איך זה ייגמר...

24/09/2001 | 18:58 | מאת: ויוי

זוהי סיטואציה או סיפור חוויתי אישי , ואני לא היצלחתי להבין , בגלל הרמזים המוסתרים .

24/09/2001 | 19:03 | מאת: ליהי

נשמע שכואב לך אבל לא כל כך מובן למה ועל מה.

24/09/2001 | 19:33 | מאת: אורן

ז'קי כאן זה פורום רפואי ולא פורום שירה. אנא חפש לך פורום אחר א.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית