תקיפה מינית ובני זוג

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2001 | 17:18 | מאת: אורית ארנון

יש לי ידיד קרוב שהתחיל לפני כחודש לצאת עם מישהי. לאחרונה היא סיפרה לו שלפני 6 שנים נאנסה על ידי בן דודה וחברו ועם ההתקרבות ביניהם התחילו לחזור לה הסיוטים והפחדים. ידיד שלי לא יודע איך לעזור לה. היכן ניתן למצוא חומר על תקיפה מינית עם דגש על זוגיות ובני זוג?

24/09/2001 | 19:27 | מאת: דר' עמי אבני

אורית שלום ניתן לפנות למרכז לסיוע לנפגעי תקיפה מינית עמי

25/09/2001 | 08:24 | מאת: טלי וינברגר

אורית בוקר טוב, גם אני כמו ד"ר אבני חושבת שהמקום הטוב ביותר לברר אודות הנושא הוא דרך מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית. בנוסף למציאת מידע על הנושא, אולי הבחורה תסכים לפנות לייעוץ מקצועי ומהימן שיסייע לה להתמודד עם נוראות העבר. ודבר אחרון, זה מאד אמיץ ואנושי בעיני עצם רצונו של ידידך לסייע לחברתו. אני מכירה בחורים רבים שאיך שהם היו "מריחים" קושי במערכת הזוגית (קושי שלאו דווקא תלוי בהם) הם היו בורחים מהקשר. השארותו של החבר לצידה ורצונו לסייע לה, ראוי בעיני להערכה. חתימה טובה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית