ליהי - שימי לב !!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2001 | 09:05 | מאת: ורדה

אני חושבת שכדאי שתכתבי את רגשותייך גם בפורום של רפאוה משלימה, אני משוכנעת שגם משם תוכלי לקבל עזרה. בנוסף, לגבי הודעתך בדף הקודם, אם את מעוניינת, תכתבי לי לדואר האלקטרוני או שתשאירי לי את הדואר שלך ואמסור לך פרטים לגבי אפשרות של טיפול הוליסטי. עלות הטיפולים הנ"ל נעים בסביבות העלות של טיפול פסיכולוגי רגיל, זה תלוי במספר הטיפולים שאת זקוקה להן. מתוך נסיון - זה עוזר. חוץ מזה, את יכולה לכתוב לדואר האלקטרוני שלי כל פעם שמתחשק לך ואת חושבת שאין מי שיקשיב, אל תדאגי, לא ימאס לי ואני לא אעזוב אותך. תחזיקי מעמד. הדואר שלי : [email protected]

24/09/2001 | 10:07 | מאת: ליהי

ורדה. תודה על הכל אבל כרגע אני לא עובדת ולא אוכל להרשות לעצמי סכומים כאלו. על הטיפול הפסיכולוגי אינני משלמת כלל. חוץ מזה, אין בי כוח לקום ולעזור לעצמי כרגע. פשוט בא לי לשכב ולבהות בחלל ולבכות ולהרגיש חרא. אין לי כוח לעשות שום דבר אחר, אין לי כוח להרים את הטלפון ולדבר עם אף אחד ,אין לי כוח לחפש עבודה, ואפילו לקום ללימודים אין לי חשק. אני יודעת שמתישהוא יהיו בי כוחות מחודשים ואז אדע יותר טוב מה לעשות עם עצמי ועם חיי. אבל כרגע, אני מותשת.

24/09/2001 | 12:41 | מאת: ורדה

אם את רוצה, השאירי לי את הטלפון שלך בכתובת האימייל שלי ואתקשר אליך . את גם יכולה לכתוב אלי כל פעם שמתחשק לך. לפעמים סתם שיחה יכולה לעזור גם. תדעי לך רק, שהתקופה הזאת מאוד מאוד קשה וזה בא לידי ביטוי ממש אצל כולם. חייבים להחזיק מעמד ולעבור את התקופה הזאת. את חייבת ליהיות חזקה, גם למען עצמך וגם למען אחרים. בי ואל תהססי ליצור קשר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית