help me

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2001 | 23:33 | מאת: ליהי

i think i am falling :-(

23/09/2001 | 23:37 | מאת: adi

lihy why? adi

23/09/2001 | 23:50 | מאת: ליהי

אני כבר לא יודעת מה לעשות, אולי כדורים יעזרו אולי אישפוז. אני מותשת. אין בי כוחות יותר. נמאס לי לתת ולתת ולא לקבל כשכל כך כואב לי. אני מרגישה מנוצלת, פגועה, מבולבלת, ואין לי כוח לסחוב יותר. אני עייפה מלסחוב. חשבתי שאולי אישפוז בבי"ח פסיכיאטרי יעזור כי לפחות שם אוכל לבכות ולבכות ואולי גם לצעוק את הכאב ואף אחד לא ייבהל ממני או יחשוב שאני מפחידה. אני פוחדת להתמוטט, יש לי גוש ענקי של דמעות, של כאב שיושב לי בתוך הבטן ולא נותן לי לנשום. אני בת 25 ומרגישה תקועה. אני לא מצליחה לעמוד בקצב, כל דבר הולך לי קשה ואני לא מבינה למה. אני בן אדם כל כך טוב, יש לי לב ענקי וטוב ואני אוהבת לעזור לכולם ובכל זאת הכל הולך לי כל כך קשה, למה זה מגיע לי? אני לפעמים מתפללת להיות חולה אז לפחות אוכל לשכב במיטה ולכאוב וזה יהיה לגיטימי. אני יודעת שאני נשמעת מפגרת אבל ככה אני מרגישה. נמאס לי שהכל כל כך קשה. כואב לי על חוסר הפייריות הזה בעולם הזה שבו הטובים סובלים והרעים מנצחים. בא לי לבכות כל הזמן. ואני לא יודעת מה יהיה מחר או מחרתיים. פשוט אני עייפה מהחיים האלה. עייפה מלכאוב. עייפה.

23/09/2001 | 23:51 | מאת: ניר

ליהי היי. השארתי לך הודעה בפנייה הקודמת שלך בעמוד קודם . ספרי מה קורה ואנסה לעזור בכייף.

24/09/2001 | 00:03 | מאת: ניר

ליהי האם את מטופלת? עובדת? לומדת? בכלל מה את עושה בחיים? ומאיפה הרעיונות להתאשפז במקום לבכות?

24/09/2001 | 00:06 | מאת: ליהי

ניר מה לעשות? מה עושים עם הכאב? אני פוחדת. הוא פשוט הצטבר והצטבר ועכשיו הוא נהיה גוש גדול ומאיים ואני פוחדת ולא יודעת מה לעשות עם עצמה כזאת של כאב. תמיד הייתי חזקה, אבל עכשיו כל כך עצוב לי ואני מפחדת מהעתיד. כי בשנה האחרונה קרו לי כל כך הרבה דברים רעים וכל כך הרבה כשלונות ואכזבות . זה בא בצרורות ואני לא מבינה איך הגעתי לבור הזה. והשתניתי, כל הביטחון העצמי שלי נהרס, מכל הבחינות ואני לא יודעת איך לשקם אותו. והלבד, הלבד - הוא נעשה קשה מנשוא. אני פונה אליכם שתעזרו לי כי אני כבר לא יודעת למי לפנות. אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי והפסיכולוגית שלי עזרה לי מאד עד היום ,אבל עכשיו אני מרגישה שאני נופלת ואין מי שיתפוס. וזה עצוב . וזה לא מגיע לי. באמת שלא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית