התקפי פאניקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2000 | 22:52 | מאת: אריה

לגלי שלום בתאריך 15.10.00 כתבת משהו שלגבי יכול להיות מאד קריטי. אני מטופל מזה שנים באותם סוגי תרופות שהזכרת ואכן אין לי הקלה רצינית אז אם תרופות אלה לא משפיעות במקרה של חוסר איזון בנורוטרנזמיטור ששמו גאבה. אז מה כן משפיע או איזה טיפול כן עוזר.

30/10/2000 | 23:38 | מאת: ד"ר אבי פלד

מי מטפל בך? מדוע ? מה האבחנה? כאשר טיפול לא עוזר אולי בכלל טעות באבחנה ? אולי לא צריך טיפול תרופתי כי עם אחר? סיפור חוסר האיזון הוא כללי מאד ולא תמיד מסביר כל דבר

24/11/2000 | 09:37 | מאת: בת 20

שלום אני נערה בת 20. מאז גיל צעיר אני מפחדת מזריקות. התקפי הפאניקה החלו אצלי בזמן הצבא, התחלתי לקבל כאבים בחזה והייתי מתעלפת. אני משערת שזה קרה לי בגלל הלחץ מהתפקיד. רציתי לדעת קצת יותר על התקפי פאניקה? כיצד ניתן לטפל בהתקפים לוודוקא בתרופות? תודה רבה בת 20

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית