היתכן???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2001 | 09:25 | מאת: הנדהם

החשוד בהצתת בני משפחתו: נעלבתי כי אחותי לא העניקה לי מספיק תשומת לב יום ראשון, 23 בספטמבר 2001, 8:16 שמעון שר הסגיר עצמו הלילה למשטרת ר"ג; בערב ראש השנה הצית את אחותו, גיסו ואחייניתו; הגיס מת במקום, האחות ביום ה' והאחיינית אתמול; לאחר הרצח נמלט והמשטרה ניהלה אחריו מצוד שמעון שר. הסתתר בבארותיים וברמת גן ... צפיה בתגובה: זה מה שתרופות פסיכיאטריות עושות לאדם כותרת: ענת כותב: תתעוררו , היו כבר כמה מקרים של אנשים שלוקחים סמים פסיכיאטרים שיש להם תופעות לוואי חמורות כמו התאבדות והרג שמשהו יתעורר ויוציא את הסמים האלה מחוץ לחוק ונשאיר את הטיפול הנפשי לפסיכולוגים ולא לתרופות וסמים.

23/09/2001 | 14:18 | מאת: נדהמת כפליים

היי! בתור מי שיצא לה להכיר את הבחור באופן אישי, אני נדהמת עוד יותר. בחיים שלי לא הייתי מעלה על דעתי שהוא מסוגל לרצח, ועוד של האנשים היקרים לו ביותר! אמנם הוא היה טיפוס לחוץ, ואמנם ההיכרות שלנו היתה לפני שנים רבות, והרבה מים יכלו לזרום מאז וכנראה אכן זרמו. אבל רצח????????

23/09/2001 | 17:06 | מאת: Jacki

זה מזעזע ביותר לדעתי... אבל שאלה לדיון: מה גורם לבנאדם לרצוח? יש כאב בפנים...כעס...תסכול... אבל מה בעצם מפעיל ת'טריגר? מכיוון שאני בטוחה שהוא לקח את הרצח בצורה שאולי הוא לא כ"כ היה מודע אליה, מה עובר לבנאדם בראש כשהוא רוצח מישהו?? שוב אני אומרת...מזעזע ומחריד...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית