מרשם לפבוקסיל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2001 | 06:31 | מאת: xxx

האם רק רופא פסיכיאטר יכול לרשום מרשם לפבוקסיל או שגם רופא משפחה? מה בעצם ההבדל ביעילות פרוזק ופבוקסיל?

23/09/2001 | 07:06 | מאת: דר' עמי אבני

שלום כל רופא יכול לרשום בקופת חולים זה קשור לבירוקרטיה של הקופה היעילות דומה עם זאת משתנה באנשים שונים בהצלחה עמי

23/09/2001 | 14:29 | מאת: ELYY

ד"ר אבני שלום, האם ישנם תחליפים טבעיים או הומאופטיים המבצעים את אותה הפעולה של הפרוזק והפבוקסיל ? נסיון עבר עם פבוקסיל גרם לי תופעות לוואי ( עייפות ופיהוקים רבים מאוד, יקיצה בלילה וכו) תודה מראש. ELYY

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית