הסברים על אישפוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2001 | 22:18 | מאת: רונית ששון

ערב טוב אני חייבת לדעת הסברים דחופים על בית חולים בנס ציונה אני עומדת כרגע לפני אישפוז של הבן שלי ואני מאד שבורה ביגלל הנושא אבל אני חייבת לעשות את זה כמה שיותר מהר ביגלל שהוא כבר הגיע לבעיות חמורות מאד. אז בבקשה למומחים או להורים עם ניסיון בבקשה הסבירו לי יותר רונית

22/09/2001 | 23:00 | מאת: טלי וינברגר

רונית שלום רב, מה בדיוק את רוצה לדעת, זה לא ברור. באופן כללי בי"ח נס ציונה הוא מקום סביר (עד כמה שבי"ח יכול להיות "סביר"), המבנים סבירים וכנ"ל חדרי האישפוז. כמו בכל מקום ציבורי יש שם מטפלים טובים ופחות טובים, אך יש שם גם פתיחות ונכונות לשיפור, ויש שיתוף של בני משפחה. אם את זקוקה למידע נוסף, רצוי שתפרטי מה. בברכה, טלי פרידמן

22/09/2001 | 23:50 | מאת: רונית ששון

הי אני חייבת לקבל מידע דחוף בקשר לבית החולים כי הבן שלי אמור להיות שם בימים הקרובים והוא רק בן 7 וחצי ואני מאד שבורה ביגלל זה. אני רוצה לדעת מידע כללי על הבית החולים ואם מישהו מכיר מקרוב את הבית החולים הזה אולי יכול לפרט לי קצת יותר על תוכן היום או איך ניפרדים מילד בן 7 וחצי איך התהליך מיתבצע? רונית שבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית