לנטעלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2001 | 17:43 | מאת: אחת

נטעלי היי! איפה את? נעלמת לי בימים האחרונים! מקווה שאת בסדר! איך העברת את החג? ספרי הכל - אם בא לך, כמובן. ואם את מעדיפה - את יכולה לכתוב לי למייל. חזקי ואמצי - את לא לבד! אחת

22/09/2001 | 23:23 | מאת: נטעלי

היי מה נשמע התגעגעתע אלייך המון............עד אין סוף........... אצלי משתפר החג עבר כמשעמם אבל עבר....כרגע אני בדיוק היום חודש לפני הגיוס האמת שכמעט ושכחתי מהגיוס נורא מסכרן ורוצה כבר להתגייס מה איתך? את חושבת שיש בי הרבה דברים שמזכירים אותך? לפעמים אני כבר מעדיםפה לא לדבר על זה כי כבר אני מרגישה שאני מדברת אותו דבר אבל זה הבעייה!!!! שאלה לי אלייך סתם לידע הכללי יש משהיא נורא חמודה ונראת מצוין בגילי לפעמים אני מרגישה כנאה כלפייה =למה בנות ככה מתנהגות כאשר מכנאות? האם היופי באמת כול כך משפיע? ואם כן, אז אייך זה שלי זה כלל לא אכפת ?מוזר...........אני לא רואה בזה שום דבר טוב. ואם הייתי מכוערת? אולי אז היה לי יותר בטחון ככה הייתי יודעת שפחות בוחנים אותי. נכון?.................בטח אבל כבר בצבא היופי כלל לא חשוב בכלום?כן? אין לי מושג?......אני מכנאה בבנות נחמדות ויפות וחכמות! אז מה את חושבת שיופי משפיע? הרבה? אני כבר רוצה לספר לך את היום הראשון שלי בטירונות.... מפחיד מפחיד... מפחיד לחשוב שאשאר לבד............ אוהבת נטעל

23/09/2001 | 03:39 | מאת: אחת

היי נטעלי! כיף לשמוע ממך שוב! ו-כן, יש בך המון דברים שמזכירים לי אותי - במיוחד כשהייתי בגילך, וגם עכשיו עוד נשאר קצת. ובקשר למה שאמרת שאת חוזרת על אותם הדברים - מצידי זה בסדר. כשאדם נמצא במצוקה זה רק טבעי שהוא יחזור על הדברים כדי להשתחרר קצת מהמועקה. ואם יש כאן בפורום כמה חזירים שזה מפריע להם - שפשוט לא יקראו וגמרנו! והם לא צריכים להרתיע לא אותך ולא אותי ולא אף אחד מהמשתתפים כאן, שרוצים לקבל וגם לתת עזרה. בכל אופן קיבלתי את הרושם שאת מרגישה יותר טוב - האם אני טועה? כי בפעמים הקודמות אמרת שאת פוחדת מהגיוס - ועכשיו את סקרנית כבר לראות איך ומה יהיה - ולפחות לפי דעתי (הבלתי מקצועית!) - זה סימן מצוין! ובקשר לעניין של ההופעה החיצונית והקנאה - אז קודם כל קנאה זה הדבר הכי טבעי בעולם כל זמן שלא נותנים לה להשתלט עלייך. ולפי הניסיון שלי - אני חושבת שהופעה חיצונית אכן קובעת. לי לצערי אין הופעה מי יודע מה ומה אני אגיד לך? זה די הפריע וממשיך להפריע לי בכל מיני סיטואציות שונות ומשונות! ו-כן, אני בהחלט מקנאה בבחורות יפות - אבל אני לא נותנת לזה להשתלט עלי ואני לא חושבת שאני מתנהגת בצורה חזירית בגלל זה. ו-לא, אני לא מלאך. בכלל לא. אבל לפחות אני משתדלת לא להיות גם חזירה. בן אדם רגיל וממוצע וזהו זה! ואני מבינה ממך שיש לך הופעה לא רעה - אז זה בהחלט יכול לעזור לך בחיים - בצבא וגם באזרחות! תראי לאנשים שיש לך מה להציע - גם בחיצוניות - על ידי טיפוח והבלטת הנתונים שלך, אבל לא רק זה. תראי להם שיש לך גם משהו בתוך הראש - ואני בטוחה שיש לך!!! תפגיני בטחון עצמי - אבל לא מוגזם - את יודעת - כל המוסיף גורע. אבל אם תעריכי את עצמך בכל המובנים - את תקריני את זה החוצה וגם האחרים יעריכו אותך. ואני יודעת שזה נשמע נדוש ושחוק אבל זוהי אמת פשוטה שמוכיחה את עצמה שוב ושוב! מחכה בקוצר רוח להמשיך ולשמוע ממך ואל תשכחי שאת לא לבד! באהבה!!!!!!! אחת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית