"אני"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2001 | 17:08 | מאת: noname

מתעניינת בשלומך... אני מקווה שהכל בסדר סופשבוע רגוע עד כמה שאפשר...

22/09/2001 | 20:19 | מאת: אביב

תודה noname, אני שורדת, לפעמים יש לי תחושה שהמלחמה הזאת אבודה, ושהפסדתי אותה, אבל אני מקווה שאני אצליח להתגבר ולהמשיך הלאה למרות הכל. עברתי חודש קשה, עם האזכרה של אבא, עם החגים והחופשים, שמשאירים יותר מדי זמן פנוי לתחושות ולרגשות להתפרץ, לתהיות על המשפחה ועל המקום שלי בה ועל החיים בכלל, לכאב לפצוע ולפחד לחלחל ולשתק והחרדה בעקבותיהם. מקווה שאצלך הדברים התחילו להסתדר וקיבלו את הכיוון הנכון, קצת קשה לדעת ממה שאת כותבת מה שלומך ואיך את מרגישה. אביב.

23/09/2001 | 00:55 | מאת: noname

המילים הבאות נכתבות ממטען שלם של אכפתיות כלפייך,אבל יתכן שיהיה לך קשה להתחבר אליהן. אביב,זו "מלחמה אבודה" רק אם את ממשיכה לראות זאת כמלחמה. היית מאוד לא הוגנת כלפי עצמך.מה שכינית כניצחון היה דבר שעמד במבחן כל יום ומה שאת מכנה כהפסד היה דבר אחד מוחלט וחד משמעי.זה נראה לך שווה משקל? זו לא מלחמה זה לא מרוץ מטורף לא צריך לחגוג לזה "יומולדת"... לילה טוב,תרגישי טוב ותאמיני בעצמך מעל לכל רק את קובעת את ערכך אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית