..........?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/09/2001 | 16:13 | מאת: המקור

בעוד הקבינט דן בהפסקת האש ובפגישה הנצחית בין פרס לערפאת,ח ובעוד האש הפלסטינית משתוללת,ח וגורמת ל1 הרוגה, ול-9 פצועים,ח החלו הכנות שקטות, כמעט חשאיות בארץ,ח לכניסת ישראל למצב כוננות עליונה, ח כולל כוננות לספיגת טילים.ח בתי החולים הועמדו במצב הכן. ח אמצעי תחבורה אזרחיים עוברים לידי הצבא.ח מתקניים אסטרטגיים פגיעים מפונים.ח

21/09/2001 | 16:27 | מאת: adi

שלום רב מקור, סליחה שאני מעירה, אבל יש אנשים שבגלל מצבם אינם קוראים עיתון או שומעים חדשות. מוטב לא לדווח דיווחים אקטואליים בפורום זה. עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית