אני מתנצל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2001 | 18:59 | מאת: רונן

אני מתנצל אני מודע לעובדה שטעיתי בכך שפגעתי בחברי הפורום. לא אחת זה קרה לי. אני עובר תקופה נורא קשה,אני נגמל מהכדורים,ולכן אני לעיתים נכנס למצבי לחץ קשים במיוחד ומוצא עצמי מאבד שליטה. הכעס הגדול מביא אותי לאובדן השליטה. אני יודע שלפעמים ההודעות שלי גסות וברוטליות. אני זקוק לאהבה ותמיכה בתקופה זו של חיי,והגעתי למסקנה שאני מחפש אותה בדרך הלא נכונה. כמו כן אני מרגיש שאני נופל כשאני רואה שאנשים אחרים מקבלים יחס חם ואוהב,בעוד אני נותרתי בשוליים. אני רוצה להוסיף שלא היו ולא נבראו מתחזים והעובדה שהאשמתי את אופיר זה עקב כך שהייתי זקוק לתשומת לבכם. אופיר איננו אשם בדבר,וכאן זה הזמן להתנצל גם בפניו. פגעתי בו בכך שהאשמתי אותו במעשים הזדוניים שלי. אני מרגיש טוב יותר היום,ואני יותר מפוקח ומבין שאני שגיתי. אני מתנצל אחד אחד בפני כל חבר וחבר בפורום,ועל נזקים שעשיתי גם בפורומים אחרים. אני יושב עכשיו ובוכה בשעה שאני כותב הודעה זו. אני מרגיש זוועה עם עצמי,ואני שונא את עצמי על מעשי הנוראים. גם על ההתחזויות,טיפשות מיצידי לחשוב שהאמנתם שאופיר מתחזה אלי,ברור שזה לא הגיוני שכל פעם שאני נכנס לפורום אז גפ הוא נכנס. ונכון זה לא הייתה בעייה לשנות כל פעם את הכינוי והסיסמא כדי שלא תראו כשתקליקו על שמי שזה אני אחראי לכל ההודעות. אני מקווה שתסלחו לי. אני מקווה שתבינו שקשה לי לראות איך אנשים אחרים ממשיכים בחייהם ורק אני נשאר תקוע בגלל הכדורים הרבים שאני בולע. אני מאחל לכם שנה טובה. רונן

20/09/2001 | 19:21 | מאת: טלי וינברגר

רונן, אני שמחה לראות את מכתבך זה. אכן בשבועות האחרונים אתה ושכמותך הפכתם את הפורום למרכז של השתלחויות בוטות, גידופים ושאר נאצות. זה הפך להיות בלתי נסבל עד כדי כך שאף אני הדרתי רגליי מכאן, כמו רבים מותיקי הגולשים פה. כעת הדקנו מעט יותר את "החגורה", ומנהלי האתר משתדלים למחוק הודעות שאינם תואמות לרוח הפורום ואופיו במהירות האפשרית. כמו כן פירסמנו את "כללי ההתנהגות" בפורום, למי שטרם הבין אותם. אינני יודעת מה גרם לך לחשוף את הדברים בצורה כנה ואמיתית, אך אני חושבת שזהו תהליך טוב, הן עבור הפורום והן עבורך. ייתכן וזה מעיד על יכולתך לומר בצורה ברורה מה אתה רוצה מאיתנו, למה אתה זקוק - מעט התייחסות ותשומת לב. זה מאד אנושי רונן, בעיקר בדרך שבחרת להביע את עצמך במכתבך זה. אני מזמינה אותך לקחת חלק פעיל בפורום לפי כללי ההתנהגות המקובלים, ובטוחני כי הן גולשי הפורום והן אתה עצמך עשויים להרויח מכך לא מעט. שתיהיה גם לך שנה טובה, טלי פרידמן

20/09/2001 | 19:50 | מאת: "אור

זה לא רונן....זה מתחזה שהעתיק בככל מפורום אחר חבל שנפלת בפח

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית