מה לא רצינית ??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2001 | 14:30 | מאת: אפרת

אני הסברתי לך כבר; זה בלתי אפשרי שאני אספר לך את כ-ל הפרטים, ואם אני לא אספר את כולם את לא תוכלי להבין את הבעיה שלי ... אז שאלתי אם יש מקום שמייעץ ועוזר לבני נוער בלי שההורים ידעו ... איפה את רואה חוסר רצינות פה ??? גאאאד את מעצבנת, בדיוק כמו כולם... לא מנסה בכלל להבין.. ישר! להטיח אשמות ולהסיק מסקנות מכלום ! כלווווווום

20/09/2001 | 15:41 | מאת: Jacki

אני חושבת שההודעה מופנית לטלי פרידמן, אבל החלטתי לענות בכל זאת. קראתי את הודעותייך, ואני מבינה אותך אם את לא רוצה לספר את הדברים כאן בפורום, אבל טלי מנסה רק לעזור. דבר שני, אם יש לך בעיה, אני חושבת שזה טוב שאת רוצה לעשות איתה משהו, אבל סביר להניח שרצוי שנדע מהי לפחות חלק מהבעיה כדי שנוכל לדעת לאן להפנות אותך. את לא חושבת? ושוב אני אומרת, אני מבינה את זה שאת לא כ"כ רוצה לספר את זה בפורום, את יכולה לפנות אלינו למייל. כדי שזה לא יהיה גלוי כמו כאן בפורום. מצפה לתשובתך, אני.

20/09/2001 | 19:34 | מאת: טלי וינברגר

אפרת, יש מרכזים הקרויים "הפוך על הפוך" במספר יישובים, והם מסייעים לנוער במגוון של בעיות. את יכולה לנסות לבדוק דרך בזק את מספרי הטלפון שלהם. ישנה גם עמותת על"ם שמטפלת בנוער במצוקה, גם את מספרי הטלפון שלהם תוכלי למצוא דרך בזק. ועוד הערה קטנה, בינתיים מי שכל הזמן צועקת כאן, מעליבה ומגדפת, זו רק את. אנא שימרי על כללי ההתנהגות המקובלים בפורום. שנה טובה, טלי פרידמן

21/09/2001 | 19:00 | מאת: ליהי

אני לא יודעת בת כמה את אבל את מתנהגת כמו תינוקת. את לא היחידה בעולם עם בעיות. לכל אחד בפורום הזה יש "חבילה" שלו שהוא נושא עימו לטוב ולרע. כולנו פה בפורום עוברים תקופות קשות ולפעמים קשות ביותר ובכל זאת אף אחד לא משתלח ומקלל ומתעצבן כמוך. שלא לדבר על היחס שלך לטלי ולשאר הצוות פה. או שתתאימי את עצמך, תתבגרי קצת, או שבאמת תחפשי מקום אחר להוציא את התיסכולים שלך!

21/09/2001 | 20:57 | מאת: "אור

אבל היא ילדה גדולה היא אוכלת כבר במבה אבל לא נגמלה מהמטרנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית