משהו יכול לעזור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2001 | 11:45 | מאת: אלי

לד"ר אבני שלום רב אני בן 50 אני יותר מדי קשוב לגוף שלי כל דבר קטן מקפיץ אותי ישר אני חשוב על מחלות למרות שעשיתי את כל הבדיקות האפשרויות בנוסף לאחרונה אני גולש הרבה בעיקר בנושאים על בריאות האים משהו יכול לעזור אני ישמח תודה וגמר חתימה טובה

20/09/2001 | 13:07 | מאת: Jacki

ממה בדיוק אתה פוחד? האם זה היה תמיד? או שזו תקופה? גיל?

20/09/2001 | 14:53 | מאת: דר' עמי אבני

אלי שלום אתה מתאר עסוק ירת במצבך הבריאותי לא ברור האם על רקע בעיה, דכאון חרדה עקב גילך או עקב סבה אחרת או כל סבה אחרת יש סכוי טוב שתעזר אולם לשם כך עליך לנפות להערכה של בעל מקצוע ואז לשקול את הטפול המתאים (שיחות , תרופות וכו' ) בהצלחה עמי

20/09/2001 | 20:28 | מאת: "אור

לעזור במה???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית