הרגשת מחנק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2001 | 10:25 | מאת: גימל

מזה מספר ימים אני מרגישה הרגשת מחנק, פעם מתחזקת ופעם נחלשת,מה זה יכול להיות?

20/09/2001 | 13:10 | מאת: Jacki

אולי לחצים? חרדות? אותה תחושת מחנק באה בגלל שמשהו קורה או ככה סתם?

20/09/2001 | 14:05 | מאת: גימל

זה התחיל פתאום אולי בגלל הפיגוע בתאומים, אבל שאני נלחצת זה עוד יותר חמור, מה ניתן לעשות, לקחתי רגיעון של הדס אבל אני לא הרגשתי הקלה משמעותית, לפעמים זה יכול להימשך הרבה זמן.

20/09/2001 | 14:54 | מאת: דר' עמי אבני

גימל שלום אם אין בעיה גופנית (זאת עליך לבדוק דרך רופא המשפחה) אז ככל הנראה מדובר בהתקפי חרדה ניתן לטפל אם תרצה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית