לשכוח אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2001 | 00:18 | מאת: jenny

בשנה וחצי האחרונה ניהלתי רומן אם אישה נשואה מארץ ,שפה,תרבות ,דת ומנהגים אחרים. עיסוקי מצריך נסיעות תכופות לאותה ארץ כך שנפגשנו כ שש פעמים ושאר הקשר היה טלפוני ודואר אלקטרוני. הפגישות שלנו היו קצרות ו כללו יחסי מין. אהבתנו הייתה חזקה מאוד שאני אישית לעולם לא חביתי עוצמה של אהבה שכזו. הבעיה ששנינו נקלענו למצב שבו איננו יכולים לממש את אהבתנו מאחר וזה יגרום צער ו נזק לילדנו ולאישנו. מהסיבות הנל אהובתי החליטה להפסיק את הקשר ולשמור את אהבתה אלי בליבה לעולמים ובקשה ממני לעשות כך. דבר זה גרם לי לצער ודיכאון מאחר ואני רציתי להמשיך באותה מתכונת של קשר.. הבעיה שלי היא שאיני יכול לשכוח אותה ,חושב עליה כל הזמן, והמחשבה שלא אראה אותה יותר גורמת לי ל כמעת התמוטטות נפשית . למעשה אני חיי בשתי עולמות ,עולם חיצוני שהוא משפחה עבודה וכדומה ועולם פנימי שהוא אהובתי. אשמח מאוד אם תוכלי לייעץ לי איך לצאת מהמצב שנקלעתי.

20/09/2001 | 00:36 | מאת: שרית

למה שלא תשקיע את כל זמנך ומרצך בעבודה,בילדייך ובאשתך, מדוע בן אדם כמוך צריך לחפש לו קשרים מעבר לים אני לא מבינה. יש לך משפחה חמה ואוהבת האם אתה חושב ששווה להרוס את חיי נישואיך בשביל קשר שלדעתי הוא קשר די רעועה שלא יחזיק זמן רב, הלא במידה ואותה אשה היתה כן רוצה שהקשר יתפתח לכיוון של קשר רציני אז היא היתה לדעתי עושה משהו בנידון כמו- מגיעה ארצה לביקור, מפרקת את חיי הנישואים הקיימים שלה. אך לא היא לא עושה זאת כך שלדעתי היא אינה רוצה בקשר ולכן עליך להתמקד בחייך הרגילים עם אשתך וילדיך כי הם אלו שיביאו את "האושר "לחייך ולא אותה אישה מעבר לים. מקווה שעזרתי קצת שריתוש'

29/09/2001 | 14:30 | מאת: Querida

שלום לך... אני נמצאת כמעט באותה סירה אבל אני לא נשואה,גם הוא לא..אך מסיבות שונות הקשר לא יכול להימשך...ניתקתי כל קשר איתו תוך תקווה לשכוח...אבל זה פשוט לא קורה...כבר חודשים לא שמעתי ממנו והוא ממני..אבל אני לא סובלת את המחשבה שזהו זה.... אמרו לי לתת לזמן לעשות את שלו...אבל אני לא מאמינה שזה יקרה אי פעם.. מי שלא חווה את זה לא יכול פשוט להגיד לך "תתמקד במה שיש לך"...כי דברים קורים בחיים וכלום לעולם לא יכול לחזור כפי שהיה... אני מאחלת לך "ולי" המון כוחות....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית