מה הקשר בין טינטון לטיפול נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2001 | 23:46 | מאת: יוסי א

אנ סובל מנכות עקב טינטון כרוני ובתקופה האחרונה זה החמיר .לא יושן בלילה

20/09/2001 | 15:00 | מאת: דר' עמי אבני

יוסי שלום איני מומחה בטינטון עם זאת יתכן דכאון על רקע זה וכן תתכן החמרה בסמנים גופנים כולל טנטון בעת דכאון לכן מומלץ לפנות להערכה ובמידה ויש דכאון לטפל אם יהיה לך מזל גם הטנטון ישתפר בהצלחה עמי

20/09/2001 | 19:44 | מאת: "אור

מה זה טינטון....קוף??? או נמר???

29/11/2003 | 23:03 | מאת: מאיר

שלום יוסי אני סובל מיזה חצי שנה מטינטון ואשמח ללמוד מנסיונך ובעיקר כיצד אתה מתמודד עם השינה, האם ניסיתה טיפול תרופתי קבוע לשינה . האם שמעת על פתרון בהיפנוזה?? תודה מראש מאיר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית