וואי וואי וואי מי נגד מי??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2001 | 18:11 | מאת: "אור

טוב תבינו זה גם סטיה נפשית אי אפשר לתקן או לעזור לכולם יש מקרים אבודים!!!

19/09/2001 | 18:51 | מאת: שרית

נכון יש מקרים אבודים אז צריך לתת להם להבין שהם כאלה (איזו אכזריות מצידי לומר דבר כזה מאחר ואני לא מורגלת בכך)

19/09/2001 | 19:17 | מאת: שרית

התחיל להיות מעניין כאן בפורום, פתאום נהיו מאבקי כוחות זה הולך נגד זה והשניים נגד השלישי אשכרה "מלחמת עולמות". אבל מה בלא המאבקים הכל היה שיגרתי, שאלות על הבעיות היום יומיות, כך "שהמלחמות" והויכוחים הללו יוצרים לדעתי איזו אפשרות של גיבוש דעה אצל היחיד ומאפשרים לו "לעלות בקול את מחשבותיו" (אף על פי שכאן זה לעלות בכתב את המחשבות).

19/09/2001 | 19:33 | מאת: "אור

תעלי תעלי בקול בכתב בפקס העיקר שנשמע את קולך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית