רספרידל וסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2001 | 09:58 | מאת: רותם

התחלתי שילוב כדורים של רספרידל מינון נמוך וסרוקסט כדור אחד בלבד. שמעתי כי שני הכדורים עלולים לגרום להשמנה. השאלה שלי היא אם הם גורמים לתיאבון מואץ או שהם פשוט מנפחים. כלומר האם אני יכולה לאכול רגיל ולהשמין עדיין??? תודה רבה לכם מראש. רותם.

19/09/2001 | 12:12 | מאת: גלית

רותם שלום, אני לוקחת סרוקסט, ולא הרגשתי שום עליה או שינוי בתיאבון, ובטח שלא סתם עליה במשקל. למיטב ידיעתי סרוקסט אכן גורם לאנשים מסוימים תיאבון מואץ, אבל את לא תשמיני אם בכל-זאת תקפידי לאכול רגיל. דרך-אגב, אני התחלתי דיאטה במהלך השימוש בסרוקט (בלי קשר, רציתי להוריד קילוגרמים עודפים עוד מלפני הסרוקסט), וירדתי 6 ק"ג בזמן קצר יחסית בלי שום בעיות שקשורות בדרך כלשהי לסרוקסט! לגבי רספרידל - אין לי מושג. בהצלחה!

19/09/2001 | 12:50 | מאת: ויוי

לרותם , לפי מיטב ידיעתי ריספרידל איננו גורם להשמנה כלל וכלל . בהצלחה . ויוי

20/09/2001 | 15:08 | מאת: דר' עמי אבני

רותם שלום יש אנשים שמדווחים על עלהי בתאבון אחרים על אכילה רגילה ועדין עלהי במשקל הפתרון לדעתי שמירה על דיאטה ספורט, שקילה שבועית ובמידה ואת עולה במשקל יותר מ 1-2 ק"ג שקילת שנוי הטפול בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית