תראה,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2001 | 23:35 | מאת: אפרת

אני לא מכירה אותך... אבל אתה צעקת עליי קצת... לא משנה... אני רוצה עזרה ! אני צ-ר-י-כ-ה עזרה ! אבל בנתיים אף אחד לא רוצה לתת אותה כי לאף אחד לא אכפת ממני בכלל... :(

18/09/2001 | 23:39 | מאת: אורית ארנון

לכולם פה אכפת ממך. מה שאני לא מבינה זה איך הוא צעק עלייך על גבי פורום?

19/09/2001 | 00:16 | מאת: מירב

אפרת אפשר לאמר הכל . אבל תלוי איך. את יכולה לבקש עזרה ואני בטוחה שיעשו כאן הכל ע"מ לעזור . אבל את חוצפנית!!! זו לא דרך להתבטא!!!!

19/09/2001 | 06:41 | מאת: דר' עמי אבני

אפרת שלום כפי שציינתי אין לי מושג מה הבעיה שלך אם תרצי אנא הציגי אותה לא מובטח בכלל שיהיה לה פתרון דרך האינרנט בהצלחה עמי

19/09/2001 | 12:44 | מאת: אפרת

טוף.... אי אפשר לכתוב על הבעיה שלי פה... זה לא אפשרי פשוט... יש לכם המלצה על איזהשהו מקום שאני אוכל ללכת אליו בלי שההורים ידעו?

19/09/2001 | 06:41 | מאת: דר' עמי אבני

אפרת שלום כפי שציינתי אין לי מושג מה הבעיה שלך אם תרצי אנא הציגי אותה לא מובטח בכלל שיהיה לה פתרון דרך האינרנט בהצלחה עמי

19/09/2001 | 13:48 | מאת: שרית

לדעתי אפרת ואני בטוחה במה שאני הולכת לומר עכשיו זה שכולם אוהבים אותך ולכולם אכפת ממך רק שלדעתי במידה וגם לך אכפת מעצמך(דבר שאני בטוחה בו) אז את צריכה להסביר בצורה מפורטת/פרטנית את אופי הבעיה ןהמצוקה הרגשית הקשה בכדי שנוכל כולנו לעזור לך. מהרוצה לעזור שרית

19/09/2001 | 15:23 | מאת: אפרת

את באמת רוצה לעזור...? או שאת רק רוצה לשמוע על הבעיה שלי בגלל סקרנותך? ואני רצינית... לא שאלה שבאה לפגוע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית