שנה טובה לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2001 | 21:45 | מאת: noname

למרות כל מה שקרה פה לאחרונה,לא יכולתי להתעלם ולא למסור ברכת שנה טובה לכל האנשים הטובים שהכרתי כאן בפורום. תודה לכל מי שהיה פה בשבילי במשך שנה שלמה ועזר לי להחזיק ראש מעל המים, תודה לכל אילו שידעו לטעת בי תחושת ביטחון ויציבות, ותודה רבה לכל אילו שאיפשרו לי להיות שם בשבילם ולהרגיש טוב עם עצמי. _______________________________________________________________________ העזיבה המאסיבית של הפורום מובנת לי, וגם אני הייתי חלק ממנה. בתור אחת שנשארה פה כמעט עד שהכל התפרק, הרגשתי את הקושי לשאת את הקללות וההשמצות וכן,גם את השיחות הסרק שנכתבו פה בימים שהיו קשים לכולם. אני מרגישה לפעמים בכל מיני הודעות שאנשים מטפטפים לפה, גם מבלי להזדהות, את הגישושים חזרה לכאן, את הרצון לחזור ולהיות שוב חלק מזה ואת הפחד,הברור והצודק,להפגע שוב מהמשתלחים והמזיקים. חבל שזה קרה כך...והלוואי ויכולתי לומר לכולם,וגם לעצמי,לא לברוח...כפי שאמרו לי כשהצעתי פעם לכולם מקום בפורום אחר,שלי. ואולי זה באמת היה צודק...הגולשים הקבועים הם עדיין אותם אנשים חמים וחברותיים שרוצים לתמוך ולהתמך, אבל הם צופים מהצד ומדי פעם אומרים "כמה חבל..." ואולי באמת אין דרך אחרת...(גם אני מ"הבורחים" ככה שאני מבינה את כולם). _______________________________________________________________________ אוהבת את כולם, ותודה לכל מי ששלח לי מייל לשנה החדשה, לא הצלחתי לענות לאף אחד...2 הכתובות שלי לא עובדות משום מה... שנה טובה מכאן אני.

18/09/2001 | 22:33 | מאת: ויוי

מסכימה עם כל מילה , ושיהיה לך רק טוב , והצלחה בכל יום מעכשיו והלאה ,

18/09/2001 | 23:03 | מאת: מישהי

גם אני מצטרפת. עצוב שכולם עזבו. שנה טובה לכולם.

19/09/2001 | 00:30 | מאת: אורה

my computer is doing problems Angel I wish you a very happy and succsesful year I have't left the forum I just that I have a very buzy life right now ( which is not a bad thing) so the forum is to my regret left a side I found here a lot of comfort in difficult hours so; Shana tova, I'm here for you as allways

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית