לאלמונית המסתורית.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2001 | 15:26 | מאת: אלון

שלום, אינני מבין מנהלי הפורום, איני רופא, ואין לי ידע ברפואה, ולא הוסמכתי כמי שיכול לתת עזרה רפואית לשהיא מסוג כלשהוא, אך יידע בנורמות התנהגות, צורת דיבור, אופן דיבור, הבנה והקשבה יש לי הרבה מאוד. לעיתים גם במידה של יותר מדי. את ככל הנראה שכחת דבר מאוד בסיסי ועקרוני. את שכחת שכל הפורום לרבות הפורום הזה הם פורומים שהתשובה לשלאות של הפונים נעשית בהתנדבות במיוחד גב' טלי פרידמן שעושה לעיתים מעבר למה שהפונים היו מצפים ממנה, ואני אומר את זה בתור כניסיון אישי. גם מר רוסמן יוסי שהוא מנהל הפורומים עושה את עבודתו, על חשבון שעותיו הפנויות, ללא שום תמורה לכך. למעשה התמורה היחידה שלו לכך הוא שהפורום הזה עוזר מאוד למי שהוא צריך לעזור. נדירים המקרים בהם יש אנשים כמוך שמשתלחים בצורה ברוטלית כל כך כלפי מנלי הפורום / האתר. זה מראה מבחינתי לפחות, ואני מדבר רק בשם עצמי, על חסור הבנה, חוסר התחשבות. זה עשוי להראות גם לדעתי על חוצפה מסויימת. פורום פסיכולוגיה, אינו פורום ככל הפורומים. מי שפונה בדרך כלל לקבל תשובה בפורום זה משהוא שיש לו בעייה כלשהיא בתחום או שהוא מכיר משהוא שיש לו בעייה בתחום והוא מעוניין לקבל ייעוץ, באופן לא מחייב את מיש עונה לו, ע"מ לדעת מה לעשות. לעיתים הפורום הזה, כך אני ראיתי היווה מעין "מוקד תמיכה" למי שהיה זקוק לו ועל כך תבוא הברכה למי שדואג לפעילותו של פורום זה, מכל הבחינות. על כן יתכנו, לדעתי, מצבים, לא מעטים בהם יהיו "התפרצויות זעם". זה דבר נורמאלי לחלוטין ואני סומך ובוח על מנהלי פורום זה שיודעים כיצד לנהלו. בצורה מקצועית ומכובדת שאוייה לכל שבח שהוא. אני מציע לך בתור כמי שנדהם ממה שכתבת - לחשוב פעם נוספת, כי זה אף פעם לא מזיק, זה יכול רק לעזור, לפני שאת יוצאת בדברים כל כך מכליליים. בהצלחה.

18/09/2001 | 15:30 | מאת: אלון

הודעה זו היא הודעת תגוה ל "סתם אחת שכואב לה" שכתבה ביום 16.9.2001 בשעה 22:58 את הודעתה

18/09/2001 | 22:36 | מאת: ויוי

אני אהבתי לקרא את הכתוב וזה הזכיר לי מישהי ...

18/09/2001 | 23:23 | מאת: אלון

את מי זה הזכיר לך ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית